ПП ГЕРБ Община Банско
Да докажем, че България може!

news 55517 126059Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев провери на място развитието на строително-ремонтните деи?ности в Банско, заедно с кметския екпи на общината. Проектите са на стои?ност над 4 млн.лв, като средствата са отпуснати от правителството на Бойко Борисов с решения на Министерски съвет и по проекти от Държавен фонд „Земеделие”.

„Съвсем скоро жителите и гостите на града ни ще могат да видят новоизградената детска градина “ Слънце” и обновените участъци на улиците „Наи?ден Геров“, „България“, „Цар Симеон“ и  „Патриарх Ефтимии?”. Вече са поставени и нови тротоари и бордюри”, коментира народният представител.

Александър Мацурев припомни, че благодарение на отпуснатите средства от правителството се реконструират и рехабилитарат съществуващото езеро в Градския парк и двора на Професионална лесотехническа гимназия “Никола Вапцаров”, предстои стартиране на строителни дейности и на ул. „Глазне“ между кръстовищата с ул. „Пирин“ до ул. „Патриарх Ефтимии?“

„Работата на всички строителни обекти продължава, а целта остава те да бъдат готови в сроковете, които са поети”, каза след инспекцията Ал. Мацурев.